Jump to content

[MAP BUG] ZE_FLOWERING_B10 STUCK ON NUKE AFTER STAGE OR ROUND LOADED


SenFai
 Share

Recommended Posts

I was about to lead this map. At first during warmup time, the map is working good actually then after warm-up time over, it proceeds to the first stage but suddenly the stage or console appears the "Stage clear" or something and suddenly players on spawn was killed repeatedly by nuke. Even map was restarted, bug is still there. As you see on the screenshot, It was the first stage and first part of the map but suddenly the white flash or nuke was being triggered. It just the first time it happens that kind of bug in so many times I lead that map. Need to fix the map. Thanks

ze_flowering_b100001.jpg

  • WeeWoo 1
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Update:

I just lead this map again 10 days ago already and it seems that map is working good. The bug I posted on this map didn't happen when I nom and lead this map again. Any kind of bugs that will happen again on this map when I lead later or near future, I will post it again here on forums. We reach stage 3 + 1 RTV stage on this map.

ze_flowering_b100003.jpg

Edited by SenFai
Photo added
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...